Ads

Friday, March 21, 2014

Cuti-cuti Cinta Pulau Langkawi

Tora datang lagi.... Hehehehe.... Tiba2 teringat nak update blog... nak letak pic masa pi bercuti kat Pulau Langkawi tahun lepas... Takot nnt Arissa padam semua pic yg ada dlm nset.... Ni pun dh tingkat sejemput ja pic dlm nset sbb dh byk sgt pic yg dia padam... Nnt dia besaq bleh tunjuk pic ni kat dia...

Kita layan pic ja la erk... Malas nak tulis panjang2...

Dalam feri dari Kuala Perlis ke Pulau Langkawi

Arissa with papa dlm cable car

Baru turun cable car kat puncak

Arissa with papa kat puncak

Pemandangan dari puncak

Arissa with mama

Riang ria Arissa bila terlepas dari dukung

Ada hati nak turun tangga sendiri tak mau mama pegang

Arissa with papa menikmati pemandangan dari dalam cable car

Arissa with mama dlm cable car

Papa with minatnya...

Arissa teruja tengok burung kakak tua...

Arissa bg makan burung

Papa kalau dh jumpa burung memang cm ni la...

Arissa with papa kat Dataran Lang
Dia nak tengok bird besaq dekat-dekat




2 comments:

Syah Eida said...

best kan dapat bercuti dengan family

Nur Azila Romli said...

mmg best dpt bercuti ngn family tp masalah nya kekangan masa dan poket ja la...