Ads

Monday, April 4, 2011

Blog oh Blog.....

Blog ooo blog.... Org wat blog, aku pn nak wat blog jgk.... Orang rajin update blog tp aku tak update2 blog aku nih....

Best ja aku tgkblog orang lain... Macam-macam ada... Aku pn teringin nk wat cm orang lain jgak tapi aku xpandai....

Nasib baik la ada Cik Sufi yang sudi nak bg tunjuk ajaq kat aku yang xberapa nk cerdik pasal blog-blog nih... Kalau tak aku rasa blog aku ni still tak update lagi kot sampai sekarang...

2 comments:

ciksufi said...

ciksufi terharu..:p

Nur Azila Romli said...

hehehe... msti la... zila nk belajaq byk2 pasal blog ni kat sifu zila sorang nih...