Ads

Wednesday, July 20, 2011

July Give Away:kau sahabat kau teman by Hana,Syafa dan Kak Yana


Syarat-syarat Penyertaan :
  1. korang mesti follow blog hana, syafa dan Kak yana
  2. contest ini adalah terbuka untuk sesiapa saja yang berminat.
  3. buat satu entry bertajuk July Give Away:kau sahabat kau teman by Hana,Syafa dan Kak Yana
  4. copy banner kat atas letak dekat entry anda.
  5. ceritakan tentang sahabat baik anda . gambar korang dengan sahabat anda mesti ada(kalau takda letak lah gmbar sahabat anda).
  6. ceritakan tentang sahabat anda contoh: perangai dorang,fizikal "dia"
  7. ceritakan dugaan apa yang anda pernah tempuh bersama-sama
  8. ceritakan pengalaman paling manis anda dengan sahabat anda.
  9. copy syarat-syarat ini dan copy senarai sponser.
  10. tag kan contest ini dekat kawan-kawan korang sekurang-kurangnya 2orang (diorang mesti tahu tentang contest ni)
  11. lepas dah buat entry komen dekat post ini.
Hadiah :

  • contact lens (untuk 2 orang)
  • baju couple untuk best friend
  • earfone cartoon(korang boleh pilih)
  • shawl
  • pashmina
  • dan sebagainya hana akan bagitahu di pertengahan contest ini



Senarai-senarai Sponser:
  ----------------------------------------------------------------------------------------

 


Kawan saya yang pakai tudung biru tanpa cermin mata nama dia Shafawati... Dia seorang yang sangat lemah lembut jika nak dibandingkan dengan kami semua... Dia sederhana tinggi dan rajin dan bijak... Saya selalu jugak la tiru assigment dia masa study dulu... Kalau dapat satu group dengan dia masa wat assigment lagi best sebab dia selalu cari bahan tanpa disuruh... Sekarang dia study kat UPSI... Tak lama lagi jadi cikgu la...

Kawan saya yang pakai tudung biru dengan cermin mata ni nama dia Siti Amirah... Dia ni kasar sikit dari segi luaran tapi dari segi dalaman sangat la sensitif....  Dia ni rendah jerr tapi IQ dia tinggi la dari saya... Saya satu sekolah dengan dia dari Tingkatan 4 sampai la habih pengajian kat Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah, Kulim.... Sekarang dia study kat UniMAP....

Kawan saya yang pakai tudung pink ni plak nama Nur Anis Adilah... Dia ni pun lemah lembut jugak tapi sedikit tegas... Dia ni pun bleh dikatakan sebagai golongan bijak pandai tapi sayang nya dia pun cam saya tak sambung study... Sekarang dia dah bergelar Puan Nur Anis Adilah... Dia dapat gelaran puan setelah mendirikan rumahtangga dengan suaminya yang tersayang...

Kawan saya yang sorang lagi ni plak nama dia Farah Hazwani...Dia ni kadang-kadang cam kasar tapi kadang-kadang cepat plak tersentuh hati kalau orang tak bagi perhatian kat dia... Sekarang ni dia study kat Universiti Tun Hussein Onn Malaysia....

Pengalaman yang penah kami tempuh bersama terlalu banyak... Tapi kenangan yang saya paling tak leh lupa bila Shafa & Farah Hazwani accident dengan apek sayur masa on the way pi kelas.... Yang best nya 2 orang ja yang accident tapi ramai gila yang pi klinik.... Nasib baik la kelas plak batal masa tu...

Pengalaman paling manis adalah pengalaman yang kami tempuh bersama sepanjang kami menyewa rumah masa study dulu... Setiap hari ada saja pengalaman baru yang kami tempuh...

NAK TAG :::

   

1 comment:

◕‿◕ Cikinas Rawr ◕‿◕ said...

akak url nye kasi kat blog nie http://kaubacepastudiam.blogspot.com/ bukan kat blog Ciki