Ads

Saturday, May 25, 2013

First Time...

Hehehehe.... Agak teruja sebenarnya.... Nak tau sebab apa....??? Sebab ni la 1st time aku nak cashout 8share.... Ala cashout ciput ja tp excited plak terlebih.... Hehehehe.... 
Orang lain cashout ribu riban tak bising pun....

Ni jee hasil pendapatan aku dari 8Share... Alhamdulillah.... Duit belum dapat lagi sebab baru ja kot request nak cashout....


Insyaallah pasni aku akan terus usaha tingkatkan earning aku kat 8Share ni....
So kepada kawan-kawan yang belum join 8Share ni bleh la join.... 
Nak join klik  8Share  ni k.....

Pastu kalau rajin Klik Sini....