Ads

Wednesday, May 22, 2013

Kan Best Kalau Boleh Tambah Monthly Income Melalui Blog

Eermmmm.... Kan best kalau bleh tambah monthly income melalui blog.... Cam best jerr bila tengok kat blog orang lain cashout macam2... aku ni hah... Nuffnang baru merangkak RM 20... 8share baru dok ada RM 50.++... masa bila hah nak cashout.... kalau cashout pn sejemput jerr... tu pn entah brapa tahun sekali baru nak dapat sejemput cm tu... macam mna la nak jadikan monthly income kalau cam tu kan.... 

So bila dah aku walking blog rini aku rasa nak mencuba la... so aku wat la entry ni.... hehehehe... saja mencuba....  mna la tau kalau-kalau bleh dapat income 4 digit plak ka melalui blog ni... bleh la settle macam-macam hutang yang dok ada ni.. Hutang keta, hutang PTPTN & macam-macam lagi lah.... 


Ni dia syarat-syarat penyertaan :

  1. Memiliki blog yang berusia tidak kurang dari 3 bulan. demi keadilan semua, adalah dilarang menggunakan blog baharu yang ditubuhkan sengaja semata-mata untuk give away ini
  2. menuliskan sebuah post di blog anda dan menyatakan sebab ingin memiliki blog /  website yang mampu menjana pendapatan tinggi. Dalam post tersebut buat satu backlink ke post give away
  3. tambah www.jejaktrend.com dalam blog list / friendlist. blog yang terpilih berpeluang dimasukkan dalam blog list jejaktrend yang bakal ditambah di sidebar nanti..
Berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut...?? Klik Give Away Blogger 4 Digit dengan segera...!!


2 comments:

ciksufi said...

nah haii..3 entry sekali update

Nur Azila Romli said...

hahahaha... ala update blog sbb boring kot... xleh nak main game dh...