Ads

Friday, May 6, 2011

I Love Tudung


Nak join klik SINI

Ni adalah kali pertama aku join pertandingan tudung... Aku saja-saja ja join contest ni.... Saja mencuba sebab aku tak penah join mana-mana contest sepanjang aku da blog...

Nak cerita tentang tudung aku ada mcm-mcm jenis tudung.... Jenis bawal, shawl, fesyen ala-ala arini & byk lg lah.. aku sndri pun xtau tudung yang jenis cam mna yang sesuai dengan muka aku yang bulat & tembam ni... So aku ikut ja la peredaran fesyen tudung yang ada sekarang ni...

Ni la gambar aku pakai tudung.... You all rasa tudung yang cam mna paling sesuai dengan muka aku ni....!!!???

Tengok tembam kan saya ni.....!!!!

Tapi bagi aku la, aku lebih selesa pakai tudung bawal & tudung ala-ala arini sbb senang, cepat dan kemas....

2 comments:

Lulu caldina said...

gud luck dear

Nur Azila Romli said...

thankz.... sja mencuba.. xmenang pn xpa...