Ads

Thursday, May 12, 2011

O.R Chicken Chop

Dah lama aku tak update blog aku ni... Baru ni aku cuti aku berangan-rangan la nak update blog aku ni kat umah tapi tak kesampaian... Entah malaun mana yang bangang tah curi kabel Telekom kat area kampung aku... Satu kampung tak bleh nak guna fon & internet ( bg pelanggan Streamyx la).... Bg yang pakai broadband tu xdak masalah la... (Cian kan kat aku....)


Berbalik pada tujuan asal aku nak update blog aku ni... Aku nak update pasal KFC sebenar nya... Baru-baru ni aku da tengok iklan KFC kat TV... Aku berkenan la kat set KFC Chicken Chop yang dapat shopping beg beroda tu.... Kebetulan aku pi Tesco Gelugur (Org Penang panggil Tesco Besaq).. Aku pn ajak la mak aku makan KFC kat situ.. Mula-mula aku order Set KFC Chicken Chop tu tapi cashier tu cakap beg tu out of stock wt sementara.... Sedih la... Hajat nak makan KFC ari tu hanya sebab nak beg tu tapi xdapat pulak... Last-last aku makan Dinner Plate ja share ngn mak aku....


Padan muka aku kan dok mengharap sangat nak beg tu... 
Mak aku kata bukan nya hg nak makan sangat tapi nak kat beg tu ja...

3 comments:

Bro Framestone said...

peh.. cam sedap je

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Nur Azila Romli said...

Bro Framestone : xtau la sedap ka tak sebab saya xpenah try pun...

frame+lenses : thankz....